2016-09-03 154 浏览
之前有睇开吃霸嘅 都知我喺好钟意食macaron😍 之前见到好多人都有post 过呢个卡通macaron 雪糕 作为macaro 狂热者嘅我 又点可以唔去葵广潮下圣 顺便借机去买下衫🙈-一去到个人就觉得好happy 因为成间铺都好色彩缤纷 今次就同朋友拣咗大热嘅比卡超同cookie monster 🔵$38就可以拣一款雪糕同2款toppings 比卡超嚟到是非常cute的😍 两款卡通像真度都好高 真喺扼杀咗我地相机唔少memories😂不过影还影 店员哥哥都同我地讲「影一两张好 影太耐会影响macaron 质感」我地好听话咁食咗macaron 先 哗~好烟韧 又唔会太甜 唔错唔错 另外一块慢咗少少先食 所以就变得脆身咗 原来店员哥哥是无讲错的 问返佢地先知 喺因为macaron 掂得雪糕太耐会变得脆身 无咗烟韧口感姐我今天终于知道错😭 下次都喺火速食 唔影相Macaron 就食完 就轮到另一位主角 我地俾啲掌声有请 - 荔枝味同益力多味雪糕荔枝味雪糕好重荔枝味 就好似食紧原粒荔枝 钟意食荔枝嘅朋友 绝对唔可以错过~益力多味就唔太甜 感觉似食紧yogurt 咁 啱哂唔钟意食甜野嘅朋友👍🏼

$38就可以拣一款雪糕同2款toppings

姐我今天终于知道错😭 下次都喺火速食 唔影相