2024-12-03
尖沙咀 📌 【 香港小熊 】Bears 🐻全部都系 Bears 🐻【 香港小熊 】系香港制造,原料大多由外国进口,加上 Bear Bear 🐻 可爱趣致曲奇包装罐,小熊真系超可爱,唔单止系港人,更深得旅客喜爱,绝对系香港必买嘅人气手信。只要行入【 香港小熊 】铺头内,满眼都是小熊摆设和公仔。今次我买咗皇牌精选 🐻 四味的曲奇 (有大 Size $180 & 细 Size $100) 味道有:原味、咖啡、抹茶同朱古力,入口超松化,入口即化 ,味道香浓,我同小姪女小都好钟意食,食到停唔到口。⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰曲奇 🐻【 香港小熊 】@littlebearhongkong店址📍尖沙咀乐道 36-50号华源大厦地下 7A号舖#爱吃miniの尖沙咀⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹⊰⊹
Bears 🐻全部都系 Bears 🐻
只要行入【 香港小熊 】铺头内,满眼都是小熊摆设和公仔。
店址📍尖沙咀乐道 36-50号华源大厦地下 7A号舖
#爱吃miniの尖沙咀