2014-03-18
估唔到Quoting Life 这店在Openrice都有,我同朋友其实都已经系他们既熟客。这店好似开左唔系好耐,圣诞节的时候见到。因为他们有座好靓既Quoting Life 村庄火车模型,欧洲风味。好多人去影相,我老公同Friend都有影到。我以为搞咩展览。我揾唔到老公影啲靓相,attach 住电话影既先。讲返朱古力先,sales很nice......给我和老公试食...介绍产品好有耐性...佢俾老公试81% 四方形粒装既朱古力,哇好浓。。正。。。系有朱古力𠮶阵香味。。食完个喉咙不会渴。。。(因为老公全家都超爱人和巧克力产品, 特别是 Dark Chocolate)佢即刻话买。甘我就试有果仁的"Bon Bon" 朱古力名,果仁好香,有啲盖过朱古力。但系,食完好想再食。 其实我地都买左啲,埋单中。。。 之后我话都想试下牛奶朱古力喔,佢又真系俾我试。。Cream Latte, 超滑好味。。Sales 又好nice 。甘我地都好开心,搅到我又买多啲, sales都好识做话刚开业俾我地Join 会员,以后买野有九折~~~甘我之后带朋友去,Sales 都超好招呼。。。 因为朋友试过都会买,而且
其实我地都买左啲,埋单中。。。 之后我话都想试下牛奶朱古力喔,佢又真系俾我试。。Cream Latte, 超滑好味。。Sales 又好nice 。甘我地都好开心,搅到我又买多啲, sales都好识做话刚开业俾我地Join 会员,以后买野有九折~~~ 甘我之后带朋友去,Sales 都超好招呼。。。 因为朋友试过都会买,而且未到额都送朋友会员。
老公真系super fans ... 新年买成个糖盒都系Maglio 朱古力。。。唔同味道。。。 100g / $120, 有折都唔平啦。。。拜年个个人。。。食你几十蚊朱古力。。。好伤。。。哈哈。。不过算啦。。大家开心。。
因为我地住屯门,所以成日都会去市中心。我妈妈超夸张,一次买600g 81%. 自己食。佢话一日都系食两粒。。。 (只是放在自己房间,唔放出客厅。怕小朋友食嗮佢啲朱古力)
啲Auntie, 好舍得。。。 叫我帮佢地买。。买亲都成千蚊。。。麻烦就麻烦得屯门有店。我叫佢地上网买,佢地又唔识。明明人地买满几钱有送货。。。系都要我买。。。。我地送货油钱都好贵咖。。 我已经反映好多次叫sales 同老板讲下开多几间店啦。。 最近出既兔仔连朱古力。。。好可爱。。买任何野+$50。 买左返去,个个都话要。。。所以成日去屯市行。。。 带左一盒仔返公司食。。。