2018-01-13
星期六book左2:30pm, 去到都差唔多满座。地方不大,讲真有d嘈。Brunch set包括左1个main+1个dessert! 如果叫a la carte openrice有20% off! 经仔细考虑我地2个人每人叫左个brunch set叫左L’AMERICAINE 同 LA PIANO, L’AMERICAINE 内有免治牛肉,芝士洋葱,番茄同蛋。LA PIANO 主要有菠菜烟三文鱼! L’AMERICAINE 同个crepe好夹,非常好味!反而LA PIANO 烟三文鱼同菠菜太抢,crepe嘅美味无咁突出。Dessert叫左LA LEMON JUICE 同LES VOILES DE SAINT TROPEZ, LA LEMON JUICE 几特别,但系柠檬味相对个crepe嘅厚度就唔系好够 LES BOILES DE SAINT TROPEZ超好味嘅caramel sauce 同vanilla icecream, simple combination 但系最好嘅 comfort food! 总括,食物层面一定会Encore
总括,食物层面一定会Encore