2021-09-02
🍝鱿鱼薄片炸芝士蕃茄干扁意粉 $118鱿鱼薄片好鲜甜香口 炸芝士又外脆内软 意粉都弹牙同好味 总之就系好味🍕中国芝士南乳配西方芝士加肉碎咁啰 $126南乳pizza㖞 一听就想试 都系咸咸地同有啲肉咁啰 系食到淡淡嘅南乳味 唔算好浓味 个pizza底都唔差㗎 有惊喜 🍵Matcha Latte 抺茶牛奶涩涩地无咖啡无落糖架 $48抺茶味几浓 香嘅 私心觉得matcha latte 要热饮先好饮 啱晒冬天/ 身体唔舒服嘅女仔啦🥤Caramel Coffee Frappe 焦糖脆脆咖啡沙冰 $48甜 好香咖啡味 仲有啲脆脆系面 正🍰紫薯蛋糕 $68啲紫薯系真嘅薯仔蓉 唔会太甜 好natural 成间餐厅都好有惊喜 由门口 餐牌 枱枱凳凳 碟 都好有设计 啲食物唔求其有details 欣赏呢啲咁有心机嘅餐厅 btw 太多人去walkin 细啲机会有位 唔想等唔到就最好book定啦🤪
鱿鱼薄片炸芝士蕃茄干扁意粉
🍕中国芝士南乳配西方芝士加肉碎咁啰 $126