2018-07-05 138 浏览
同家姐。妈咪。舅母一心想去Hash试早餐。。order了一客茄汁通粉。toast and 煎反旦。肠仔。。但个反旦煎到非常㶶。。于是要求更换。。然后个黑面四眼经理好冇礼貌话: 个反旦系咁。。要全熟一定系咁嘅颜色嘅。。我话反旦都可以煎得好靓。。吾会咁well done啰。。个黑面manager仲死口话煎出泥一定会系咁黑嘅。。。当我第一次食咩?佢不断同我争论反旦系一定全熟嘅。。。我心谂:佢究竟知不知道煎旦嘅煮法有几多款?吾好以为我地几个C9系井底之蛙,乜都吾识啦。。咬赢过客对公司有著数吗?希望Hash嘅管理层会正视用人嘅标准。。服务态度咁差劣竟然做到经理。。佩服佩服!overeasy fried egg 吾系一定系well done...希望Hash 高层可以作出适的training比分店经理。。不过咁差嘅service我都系第一次遇到!一次过算了!