2014-12-29
星期六晚去完Mikiki食饭之后,出左去尖东行下,谂起之前买左既Coupon就黎到期,于是就去左Mangochacha啦。之前团购用$15买$30现金coupon,买左2张。今次去到门口,岩岩好有2个走左,所以唔洗等就入得啦。其实之前刀食过2次,觉得不错。今次有Coupon就更加抵啦!主打当然系用台湾爱文芒整既棉棉雪花冰na之前试过1次旧情人,黑糖挫冰觉得麻麻,冰既口感无雪花冰甘好,所以唔会再叫。D冰入口即溶,有浓郁既芒果味又唔会过甜,佢每台刀会提供1樽仔既海盐,俾你1边食1边加。我刀几中2呢种食法,食落有另1种感觉,最中2食佢既芒果冰淇淋。本来想试下芒果啊拉莫,不过姐姐话coupon唔可以叫,佢推介点芒果waffle或芒果拿破仑。1来到,卖相刀唔错,有D星星糖伴碟,而且仲热热地。由于太过松脆,1用刀切就飞到周围刀系.. 味道真系唔错,有芒果粒同吉士夹心,甜度适中,佢话吉士系自家制所以唔会太甜。唯一一样要弹既就系只碟,因为系完全平既,我觉得唔太方便,1切就会飞到周围刀系。今次total用左$66埋单(扣左$60coupon后)。如果唔想食太多既,可以考虑2个share1个雪花冰刀OK。
今次去到门口,岩岩好有2个走左,所以唔洗等就入得啦。
主打当然系用台湾爱文芒整既棉棉雪花冰na
1来到,卖相刀唔错,有D星星糖伴碟,而且仲热热地。
由于太过松脆,1用刀切就飞到周围刀系..
今次total用左$66埋单(扣左$60coupon后)。
如果唔想食太多既,可以考虑2个share1个雪花冰刀OK。