2024-06-13
Marvel 迷必去餐厅 - 新南苑私房菜CK同朋友仔三五知己聚会,大家又咁岩系科幻电影FANS,朋友就推介咗呢间整间餐厅都充满MARVEL模型既餐厅 - 新南苑私房菜。今次我地人多所以就拣坐房既,坐房都只系每人加20蚊少少钱,但食得舒服D,讲野大声D都唔怕嘈到人 ! 够10人仲可以BOOK有K唱既房添我地今次食嘅系日本A4及本地手切牛餐+一次性四色刺身,我地个套餐可以+$18/位升级鸡煲任食或+$58/位升级海鲜任食 ! 加多少少钱有得食海鲜又点可以放过呢个机会呢 ? 呢度有齐火锅、海鲜刺生、鸡煲/鸭血/酸菜鱼、仲有好多其他仼食配料😋环境都几好,坐得舒服🥳而且店内仲有好多Marvel figure俾我地打卡/观赏🥰 个牛🐄拼盘有A4日本黑毛牛后腿肉、极上牛肉、本地手切牛肉、黑豚肉片、安格斯牛小排、三皇鸡件、熊本一口牛、M9澳洲射和牛、牛腿,每款牛肉嘅花纹都好靓,油脂分布平均,好重牛味,特推和牛同一口牛。 🌊时令海鲜拼盘 有龙虾、海虾、生蚝、龙趸片(好新鲜的即叫即㓥,好爽口!)等等,卖相靓,食落新鲜,完全唔会有怪味👍🏻特推龙虾、龙趸片,有惊喜😍 除咗牛同海鲜拼盘,仲要其他野食 有时令刺
呢度有齐火锅、海鲜刺生、鸡煲/鸭血/酸菜鱼、仲有好多其他仼食配料😋环境都几好,坐得舒服🥳而且店内仲有好多Marvel figure俾我地打卡/观赏🥰 个牛🐄拼盘有A4日本黑毛牛后腿肉、极上牛肉、本地手切牛肉、黑豚肉片、安格斯牛小排、三皇鸡件、熊本一口牛、M9澳洲射和牛、牛腿,每款牛肉嘅花纹都好靓,油脂分布平均,好重牛味,特推和牛同一口牛。 🌊时令海鲜拼盘 有龙虾、海虾、生蚝、龙趸片(好新鲜的即叫即㓥,好爽口!)等等,卖相靓,食落新鲜,完全唔会有怪味👍🏻特推龙虾、龙趸片,有惊喜😍 除咗牛同海鲜拼盘,仲要其他野食 有时令刺身拼盘、几十款火锅配料、小食,仼食配料中都有各款牛部位、鸭血、海虾、帆立贝、鲍鱼,脆骨腩、各款丸类,食物种类真系好多,而且都特别唔系间间放题都有。 🐟金汤酸菜鱼(麻辣鸡煲(仼食)/麻烦鸭血(仼食)/酸菜鱼(一份)3拣1 酸度啱啱好,汤好浓,饮落好舒服又开胃。鱼肉肉质鲜嫩爽口,冇骨食落好方便 ! 食饱仲有雪糕食,有2个大雪柜提供几十款饮品,总有一款岩你 !
新南苑私房菜
地址 : 尖沙咀宝勒巷3-7A号万事昌广场2楼1号舖