2005-07-09
McCafe o既Mocha 真o系正到晕. PCC o既mocha o系好削, 朱古力味冇乜o既. Starbucks 好得多, 朱古力味好thick, thick 到可能会苦. McCafe o既, 朱古力味同咖啡味互不抢对方风头, 系稍甜(要睇你去边间分店, 同边个冲你杯野), 但真系冇得弹!! 廿蚊一个medium o既mochaccino, 汤碗杯, 其实好抵. 唯一比唔上PCC同Starbuckso既, 系点冲都唔会热到o系前两者叫extra hot 咁热. 我去惯蓝田店, 呢间店嘛, 环境都几晤卫生下. d 台冇人执, 台面好多液体冇抹, d位有成四五条长长短短o既头发. ...d staff 全男班, 几后生架, 服务叫ok, 但系叫佢换个热d o既mocha, 佢冲好之后, 摆o系个counter 道, 同个貌似manager o既人讲野, 冇左件事! 其他果d 男士, 系后面行o黎行去, 偏偏睇唔到杯野. 杯野原本够热o既, 咁摆o系度都冻晒啦! 要我signal 俾个manager睇, 个靓仔先醒起我杯野!朋友仲嗌左小龙虾蛋沙律三文治, 好似o系廿六蚊, 半份十
朋友仲嗌左小龙虾蛋沙律三文治, 好似o系廿六蚊, 半份十四. 朋友食唔晒, 话宁愿学我买个烟肉蛋汉堡食!