2018-01-11
新一年,夜晚想食得有气氛D又唔想太多人, 就谂起黎呢度 . 餐厅位于HMV 4楼, 环境阔落, 台同台唔会好贴,倾计啱哂 . 当晚无live band,不过大电视播紧Madonna concert , 都几有气氛先order Kale salad refresh 一下, 点埋黑松露酱薯条, 半份猪肋骨, 和牛面颊, Hawaiian Pizza . Kale Salad , 有胡麻酱同埋牛油果, 呢个配搭好夹黑松露酱薯条, 本身薯条已经炸得好香脆, 配埋黑松露酱真系停唔到口, 茄汁都唔洗点猪肋骨有半份/ 一份, 我地3人share半份一人都有2条骨, 酱汁酸酸甜甜 好惹味 和牛面颊, 好软滑, 啖啖肉, 有慢煮过既感觉 Dessert order 左心太软就扣左分, 因为无流心但系affogato 系feel 到有heart 既~ 雪糕杯仲有nuts 同埋整左个朱古力网, 加入 espresso , 食得好开心哩~
和牛面颊, 好软滑, 啖啖肉, 有慢煮过既感觉
Dessert order 左心太软就扣左分, 因为无流心