2019-04-28
Celebration with my lovely Family in cozy CAFE!-想简单系旺角揾间楼上Cafe,真系话都无咁易,基本上一街都系,但你识唔识去?好彩有fd一早介绍左!咁就掂啦!上到去已经好full咁制,见到好多几枱都系后生系到玩紧board game,瞬间觉得自己老了!📌芝士焗肉酱天使面 - $98👉其实坦白讲个埸真系几细下 但其实佢有2边,当晚上去应该另1边比人包左埸,仲可以唱k!LOL,所以得返1边可以坐,所以感觉就迫d,但食物水准小型cafe黎讲,又唔错wo!呢个芝士一d都唔流,卖相唔算好吸引,但好好味!天使面软硬适中,食得过!📌忌廉烟三文鱼配天使面 - $108👉呢个我最钟意食!调味同sauce都较得好好,食完唔会觉得好饱滞,salmon又几好味,仲可以+$35 upgrade一个心太软!我当然唔执输啦!都系等左15-20分钟就有!非常满意!时间baked得岩岩好!大赞!雪糕就还可以啦!餐厅仲包1杯$38饮品,1人1杯朱古力奶昔,都系补返10零蚊,最后埋单加埋1都系300左右!抵食!
📌芝士焗肉酱天使面 - $98
📌忌廉烟三文鱼配天使面 - $108