2023-01-04 91 浏览
想食Gelato的心又在跳动啦!每个星期都会预留一个M Time比自己,了解自己多啲,锡自己好啲,照顾好自己!呢个时候我通常都唔会待薄自己个胃😎五六点时段,贴近dinner time突然之间想食冻野,识得Google Maps睇吓附近有咩甜品!最近我又最多评价嘅莫过于系呢一间gelato-go😋印象中早几年食过之后一直心思思想再去,今日终于有机会去到啦!佢哋嘅Gelato同喺欧洲食嘅味道好相近!而且味道天然,唔会太甜。我分别拣咗开心果味,同Gianduia。Gianduia其实系朱古力加榛子,入口丰富嘅榛子味同朱古力味好香滑。开心果我认为都系必食之一,开心果果仁香味非常香又浓。里面仲有少少果仁粒,口感丰富。雪糕嘅时候,其实已经晚餐嘅时候,所以我嗌咗一份蕃茄火腿烟肉三文治,三文治系法式面包外脆内软,店员仲好窝心咁帮我加热。三文治可以跟餐配杯嘢饮,我拣咗黑咖啡。一次满足晒所有愿望,me time真系好重要。#gelatogo#尖沙咀美食
想食Gelato的心又在跳动啦!

我分别拣咗开心果味,同Gianduia。

三文治可以跟餐配杯嘢饮,我拣咗黑咖啡。

一次满足晒所有愿望,me time真系好重要。

#gelatogo#尖沙咀美食