2021-10-25 186 浏览
香港比较少有墨西哥餐厅,最近喺尖沙咀开咗依间新餐厅。近门口有一个Bar枱区,可以同朋友饮番杯,仲有个大型嘅秋千沙发,打卡一流!Pablo Guacamole墨西哥菜必食玉米脆片🌽配搭埋Tableside即场制作嘅牛油果酱,可以亲自选择所需嘅配料,例如蕃茄、洋葱、香菜、青柠等等,调配出最适合自己嘅牛油果酱,非常独特嘅用餐体验!质感幼滑嘅牛油果酱,加上松脆可口嘅玉米脆片,简直系完美嘅配搭!Tacos De Barbacoa🌮夹饼系另一款传统嘅墨西哥美食。墨西哥夹饼千变万化,可以配搭任何食材都咁出色。今次我哋叫咗BBQ羊肉夹饼,一丝丝嘅羊肉非常鲜嫩,而且有一股好香嘅羊膻味,加埋餐厅秘制嘅腌料,好味😋😋😋Baked Red snapper A La Veracruzana🐟红鲷鱼上枱已经起咗骨,鱼皮煎得香脆,而鱼肉则保持嫩滑多汁,配搭大量香料嘅番茄酱汁,酸酸辣辣,刺激味蕾。Churros经典嘅甜品,有啲似我哋嘅油炸鬼,都系炸面条,但洒满肉桂糖,同蘸上浓郁嘅朱古力酱,香甜松脆,食落有淡淡嘅肉桂香。Friday Night全场爆满!大家记住要早啲book位啦📞

Pablo Guacamole

Tacos De Barbacoa🌮