2022-01-13
位置优越,非常近香港大学站,餐厅座位唔多,坐到十人左右,我哋星期日中午嚟到,等位等20分钟先入到, 非常有人气!餐厅无论系menu上嘅设计、环境装修都系玩美式vintage路线!可惜座位较迫,想同朋友打卡影相又唔想影到嘅人嘅话,就难啲就到角度😢 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐私心觉得呢间嘅milkshake好饮过Five Guys😳大家经过可以试吓👍🧡 皇者焦糖花生酱烟肉milkshake $69🔸系令人上瘾嘅味道🤤 因为太.邪.恶.啦~🤤🔸花生酱+烟肉粒 milkshake🧡 估唔到咁夹!🔸烟肉粒都几多同几明显,有咬口之余丰富口感🔸饮到中段会有少少偏咸带腻🤔 会想饮其他嘢中和吓🧡 Key Lime Pie Milkshake $69🔸真心好饮!果然系店员同雪姨嘅心水推荐😆~🔸好Fresh又可以解腻,Accept到嘅微酸!🔸饮得出Lime Pie批底嘅饼干脆脆,有咬口,口感丰富🔸感觉似原个Lime Pie搅成嘅milkshake! 非常足料👍 💚 坚揪真烟肉烤芝士治 $76 🔸外表其貌不扬, 但内里邪恶到crazy🙈🔸卡路里一定爆晒㗎啦🤭 满满芝士,但又唔会太漏🔸三文治烘得脆口,烟肉几香🔸芝士拉丝
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
私心觉得呢间嘅milkshake好饮过Five Guys😳
大家经过可以试吓👍
🧡 皇者焦糖花生酱烟肉milkshake $69
🔸系令人上瘾嘅味道🤤 因为太.邪.恶.啦~🤤
🔸花生酱+烟肉粒 milkshake🧡 估唔到咁夹!
🔸烟肉粒都几多同几明显,有咬口之余丰富口感
🔸饮到中段会有少少偏咸带腻🤔 会想饮其他嘢中和吓
🧡 Key Lime Pie Milkshake $69
🔸真心好饮!果然系店员同雪姨嘅心水推荐😆~
🔸好Fresh又可以解腻,Accept到嘅微酸!
🔸饮得出Lime Pie批底嘅饼干脆脆,有咬口,口感丰富
💚 坚揪真烟肉烤芝士治 $76
🔸外表其貌不扬, 但内里邪恶到crazy🙈
🔸卡路里一定爆晒㗎啦🤭 满满芝士,但又唔会太漏
🔸三文治烘得脆口,烟肉几香
🔸芝士拉丝效果明显,记得趁热食!唔好影相太耐
🔸但拉丝三文治出面太多对手,Amazing程度未算最高🤔
💚 Pancake Burger $108
🔸卖相相当吸引😊 有只靓靓嘅半熟太阳蛋🍳
🔸用pancake砌成burger,中间夹有烟肉、大啡菇
🔸烟肉酥脆带点咸香、大啡菇juicy多汁!
🔸Pancake松软,重牛油香!醮maple syrup食😋
🔸不过小编觉得如果再多啲maple syrup会更正🤤
P.p.s. 有个和牛Burger睇落都好正咁🤔 有机会下次去试!同埋会想试吓佢其他milkshake☺️