2018-11-05 243 浏览
行街攰攰哋,想饮杯嘢坐低抖吓,又唔想去starbucks。发现开咗小时光个friend『小食糖』,星期日五点几,见冇咩人静静哋就入去休息吓。地方比小时光狭窄好多,啲櫈摇摇吓好似唔系好稳阵咁😅本身想嗌芋头麻糬包,上次小时光卖晒,今次小食糖又卖晒...其实系咪唔返货啦?嗌咗榛果焦糖拿铁同兔仔包,即红豆核桃包,都几好味。咖啡嚟先,个包等咗好耐都未有,望吓班员工上晒枱食饭,我问个包有未,先有个人如梦初醒去夹个包俾我,话系啱啱蒸起...但只兔仔背脊已经严重爆开咗,露晒馅🙈小食糖同小时光走嘅服务路线都系一样,店员嘅面都系一贯西西哋😹★兔仔包,好味但爆了...★榛果焦糖拿铁,正常冇特别,附送嘅方块酥几好味,个杯好可爱。食个快饭都可以考虑,如果一班人饭聚就唔啱,太狭窄同迫,木櫈好矮同硬,坐得耐会唔舒服。
行街攰攰哋,想饮杯嘢坐低抖吓,又唔想去starbucks。
地方比小时光狭窄好多,啲櫈摇摇吓好似唔系好稳阵咁😅

嗌咗榛果焦糖拿铁同兔仔包,即红豆核桃包,都几好味。

但只兔仔背脊已经严重爆开咗,露晒馅🙈

★兔仔包,好味但爆了...