2019-10-26
建议大家预早最少两日订左位先可以悭番好多时间,通常即日book都book唔到,我地三个人喺星期六夜晚去,等左个半钟先入得不过好西系值得等待既,野食质素果然冇令我地失望最值得叫既系beef & beacon mini burger ,佢配埋薯条,一次过满足你两个愿望,薯条摆左好耐都冇腍仲脆脆地,不过当然系热辣辣食最好味啦,burger旧牛肉虽然mini,但都够厚,有肉汁,不过都有d易散开Rudy tuesday出名食ribs, 所以我都叫左半份试下,三个人食半份就够,但呢个就有d期望落差,无论肉质同汁只味都唔算特别出色,中规中矩啦,反而隔离个mashed potatoes 几好食跟住就叫左呢只鸡翼,原味同辣味,原味个鸡翼皮脆脆地咁,几好味 辣鸡翼个汁都真系有d辣隔离摆左啲全生既红萝卜同西芹,不过我就唔太钟意食生野,试左一啖觉得太青最后happy hour时段梗系要饮翻杯,我叫左杯long island不过酒气太重,最好饮系我朋友杯passion fruit mojito
不过好西系值得等待既,野食质素果然冇令我地失望