2019-08-02
Mini Friday-Happy Friday我成日都系度谂咁辛苦做野,其实系为d咩?对于吃货既我,努力工作就系为咗食更多人间美食。终于都挨到Happy Friday,为我既Holiday揭开序幕。一坐低就见到枱上有一篮墨西哥片加千岛酱,虽然系免费,但一d都唔失礼,非常香脆,岩晒点餐时品尝。🐻咸蛋黄薯角 $58近年咸蛋黄做食材既食物真系五花八门,估唔到Mini Friday竟然有咸蛋黄薯角,我又点可以错过唔食呢?每块薯角都沾满炒到起沙既咸蛋黄,虽然好邪恶,但非常香口,真系会食唔停口。🐻烧澳洲牛肉眼扒配黑松露烧汁 $238每个set dinner都包咗餐汤同沙律,肉眼扒分量同size都非常足,五成熟,切落去仍然系粉红色,入口一d都唔韧,肉眼扒沾上黑松露烧汁后更加滋味。🐻DIY PASTA $138Mini Friday 其中一个特别既地方系可以DIY自己钟意食既pasta,我就拣咗温泉蛋芝士忌廉汁&意大利粉&鸡柳,最后我再加多$20追加烟三文鱼。意粉软硬度适中,芝士忌廉汁超creamy,鸡柳同烟三文鱼分量超多。🐻跟餐甜品虽然蛋糕size唔大,但睇得出餐厅既用心,芝士蛋糕味浓亦扎实,如果
🐻咸蛋黄薯角 $58
🐻烧澳洲牛肉眼扒配黑松露烧汁 $238
🐻DIY PASTA $138
🐻跟餐甜品
虽然蛋糕size唔大,但睇得出餐厅既用心,芝士蛋糕味浓亦扎实,如果可以再大块就更好。