2017-10-26
终于约到时间食饭 ~~上网见到 Open Rice 订座有优惠 位置又方便大家就试下喇 ~~其实我唔知银城楼上有野食 记忆系pizza hut & 红十字会 .. 上到去环境唔错 可能新开所有人唔算多like & share fb page 就每人有一杯 welcome drink (有酒精/无酒精)我地每人叫一个main dish , 之后再加左两个小食 ( buffalo wings & 鱿鱼圈 ) Wings 我觉得几好 味道唔错 .. 鱿鱼圈真系厚切但味道唔够Main Dish 我地叫左 - 牛柳黑醋意粉- 墨汁软壳蟹意粉- Ribs - 原本想试小龙虾意大利云顿呑可惜无 所以听侍应建议 西班牙海鲜饭 普遍食物味道偏浓 我叫既系海鲜饭 海鲜唔错 无沙(好重要) 最尾叫左个甜品share ~ 不过不失喇 但系个pan真系好热 要小心 !!!! 因为新开张 侍应有同我地做个 survery 睇下有咩地方要改善 ~~ 我觉得几好呀。上菜唔算快 但系食物新鲜 , 我会再黎既
水牛城鸡翼
Main Dish 我地叫左
- 牛柳黑醋意粉
- 墨汁软壳蟹意粉
- Ribs
西班牙海鲜饭
普遍食物味道偏浓
我叫既系海鲜饭 海鲜唔错 无沙(好重要)
Strawberry Pancakes
上菜唔算快 但系食物新鲜 , 我会再黎既