2016-12-14 1117 浏览
呢期pizza瘾发作,要去Pizza Hut止痕!见免费报卖紧广告,有40蚊coupon,食满200蚊就可以用(全日通用),即时剪低备用先!Tea set仲有迷你pizza㖞,啱晒我俩,唔使凑脚食,几时食都得喇!是日下午两点左右到了餐厅,人客唔算多,等两张枱便有位了。沙田分店都几大,座位又舒适!睇两睇tea menu后,我俩决定点一份pizza餐,一份意粉餐……1.千岛海鲜pizza餐$76: Pizza热辣辣,海鲜料丰富:有虾、带子、蚝仔等。有三色椒、菠萝,芝士仲舖满饼面!我俩点嘅系松厚批,真的好脆厚,好满足!略嫌唔够松,争少少,同埋size太细个,实在唔够喉呀!2.千层肉酱阔面$76: 劲多肉酱及薯蓉,味道不过不失喇!跟「美心」、「大家乐」呢类快餐店差不多!3.超级至尊迷你必胜批$76: 我俩意犹未尽,反正有coupon用,就再来一个!呢款pizza有菠萝、辣肉肠、蘑菇、青椒等。味道比较一般,千岛海鲜批正好多啊!4.忌廉汤: 跟餐包汤或汽水等饮料,亦可以加钱升级拣特饮。三个餐拣咗两个忌廉汤加一杯可乐。磨菇忌廉汤够creamy好饮!Tea set算抵食,但作为pizza控嘅我俩,都系
呢期pizza瘾发作,要去Pizza Hut止痕

见免费报卖紧广告,有40蚊coupon
,食满200蚊就可以用(全日通用),即时剪低备用先
!Tea set仲有迷你pizza㖞
,啱晒我俩
,唔使凑脚食,几时食都得喇

1.千岛海鲜pizza餐$76
: Pizza热辣辣,海鲜料丰富
:有虾、带子、蚝仔等。有三色椒、菠萝,芝士仲舖满饼面
!我俩点嘅系松厚批,真的好脆厚
,好满足
!略嫌唔够松,争少少
,同埋size太细个
,实在唔够喉呀
千岛海鲜pizza餐
2.千层肉酱阔面$76
: 劲多肉酱及薯蓉
,味道不过不失喇!跟「美心」、「大家乐」呢类快餐店差不多!
千层肉酱阔面
3.超级至尊迷你必胜批$76
: 我俩意犹未尽,反正有coupon用,就再来一个
超级至尊迷你必胜批
4.忌廉汤
忌廉汤
Tea set算抵食,但作为pizza控嘅我俩,都系拣番去食正餐,大大块pizza
啱口味多啲!
2016-12-11