2009-02-20
本住试下嘅心态, 行咗咁远先嚟到呢度, 好彩基于偏僻嘅关系, 唔洗等位, 不过人流都几多, d人食完就走, 唔错!两个人叫咗个$118三人餐9吋墨西哥批 哗...我同男友都食到出哂汗....可能自己本身唔系好食得,肉就少咗d, 不过芝士真系几多下, 批边又脆, 不过好快个底就淋哂炸鸡4件 真系好味到不得了, 劲juicy!好滑!劲脆皮!全部即炸!对我嚟讲好食过kfc嘅鸡, but kfc系食佢嘅香料, 又唔同咁讲嘅, so男友仍然觉得kfc嘅比较好, 因呢度嘅一d都唔辣, 同得个咸味啰, anyway, 好味!不得不试!海鲜寛条面 我们觉得唔够味, 得个cream, 冇乜cheese, 同埋捞汁唔够, 有d水味, 不过海鲜都算一般份量, 唔会少到离哂谱, 不过对我们嚟讲冇下次粟米汤 几多粟米嘅都, 味道还可以P.S. 以咁嘅价钱食到咁嘅野简直impossible, 未试过啰, pizza叫个普通批都$118啦~so 我忍唔住带埋外卖纸返去比屋企人睇, 一定要下次带埋屋企人去食多次先得
两个人叫咗个$118三人餐
粟米汤 几多粟米嘅都, 味道还可以