2024-03-24
每次去旅行🧳不论系日本🇯🇵、台湾、泰国🇹🇭,都会忍唔住去Mister Donuts买冬甩波堤,Mister Donut 经典不败招牌甜甜圈,Q弹烟靭口感,说不出来的好滋味🤤不管大朋友小朋友,咬一口,绝对会深深爱上它👍🏻但系偏偏可惜香港系仲未有得买,要食一系亲身去旅行,一系请代购🙂↔️而家终于香港🇭🇰有属于自己嘅donuts luuu🍩见到社交平台不停出现一个叫Donuts Demo广告🪧,趁住放假特登同男朋友揸车去观塘买donuts🍩首先成间Y2K风格,喺等紧嘅时候完全可以影相打卡,另外呢到既donut🍩🍩系即买即整,店员话等10分钟左右,但其实10分钟都冇😂👍🏻咁我哋就叫左一个开心果味同桂花乌龙味,咁因为我自己唔钟意食桂花,所以我就冇食过啦🥹咁我讲吓我𠮶只开心果😈开心果好浓郁,店员拎俾我𠮶阵我已经闻到开心果味,口感同Mister donut嘅口感唔一样,反而有啲似西班牙油条,唔错🌟由于呢度有啲隔涉,如果下次经开观塘附近,我会过去食。推荐指数: 🍩🍩🍩🍩🍩
而家终于香港🇭🇰有属于自己嘅donuts luuu🍩
咁我讲吓我𠮶只开心果😈
由于呢度有啲隔涉,如果下次经开观塘附近,我会过去食。
推荐指数: 🍩🍩🍩🍩🍩