2023-09-08 36 浏览
中环Soho区特色嘅chill餐厅云集,经过呢间铺面非常吸晴,有霓虹灯入边昏昏暗暗好啱摸酒杯底倾心事,即刻入去试一试~ 餐厅主打fusion菜,无论餐厅环境装修定系食物选择,都睇得出佢哋系行特色路线~🚩Cauliflower 椰菜花+红石榴+孜然粉+乳酪=复杂又吸引嘅味道惹味而又酸酸甜甜,食多两啖胃口大开,为接下来嘅大餐预留位置😌Prawn Taco🦐呢款系最Refreshing头盘!每个墨西哥饼上面有一只大虾,超级爽口冇雪藏味,唧少少青柠,加上本身已经有嘅酸甜酱,口感10分清新~ Satan fries 🍟 炸得好香脆嘅幼薯条,调味粉非常香口惹味,好大盒份量好多🤭Mixed seafood linguini海鲜加扁意粉不嬲系最佳配搭,又有青口又有带子,鲜味十足,好重Garlic&白酒味👌🏻Yakult Martini Martini本身都易入口,沟咗益力多,意想不到嘅合拍,classic & smooth 👍🏼Cocktail 餐厅自家出品,我哋拣咗青柠味~入口已经好香浓,偏小小苦涩味,复杂嘅味道令人一饮再饮~

Cauliflower
椰菜花+红石榴+孜然粉+乳酪=复杂又吸引嘅味道

Prawn Taco🦐
呢款系最Refreshing头盘!

Satan fries 🍟
炸得好香脆嘅幼薯条,调味粉非常香口惹味,好大盒份量好多🤭

Mixed seafood linguini

Yakult Martini

Cocktail
餐厅自家出品,我哋拣咗青柠味~
入口已经好香浓,偏小小苦涩味,复杂嘅味道令人一饮再饮~

2023-08-09