2022-11-28
呢间原来朋友上月都有嚟过,Menu已经转咗,因pizza份量几大份下,所以我哋2个女孩子嗌咗其他嘢。特别中意佢餐厅地方好阔落,倾密偈都唔怕应声,同一家大细,或者兄弟帮/闺蜜gathering都好啱。每枱会送一客千岛酱脆脆,味道似厚少少嘅春卷皮,等主菜嘅同时过吓口瘾。大虾配香草牛柳、龙虾虾肉包配薯条,两款都系人气之选,当然唔少得甜品,侍应就推介杨枝甘露梳乎厘。饮品叫咗一壶茉莉玫瑰。大虾配香草牛柳大虾好弹牙,朋友嘅favorite, 牛柳7成熟,肉质幼嫩兼juicy, 以为只有肉,原来压底系黑松露薯蓉,好好味,仲有芦笋、圆波波小椰菜、蕃茄仔,眨吓眼俾我哋清咗碟。龙虾虾肉包配薯条龙虾肉几乎爆饀,龙虾味道突出,仲有啲火箭菜同鱼籽沙律,薯条好食,粗脆咸香、内里软绵,就算冇沾茄汁同千岛酱都食得过。茉莉玫瑰(壶)玫瑰味道更明显,养生安神,斟咗几转热水都维持住应有的服务态度。杨枝甘露梳乎厘窝夫偏甜,但梳乎厘好值得试,口感有层次,冧得嚟有实感,柚子肉铺满表面,淋上椰汁暖笠笠,配红肉白肉火龙果,至于云呢拿雪糕正常发挥。
大虾配香草牛柳
龙虾虾肉包配薯条
茉莉玫瑰(壶)
玫瑰味道更明显,养生安神,斟咗几转热水都维持住应有的服务态度。 杨枝甘露梳乎厘