2021-09-14
我一直都好钟意mos burger,太耐冇食mos burger 再食番,𠮶份感动真系唔讲得笑好庆幸番工附近有一间mos burger,平时食饭真系唔洗点谂Mos burger只只包都好食,我平时就叫开鱼柳包佢成个包嘅制作都好高质,无论系蛋黄酱、生洋葱粒、芝士定主角鱼柳同包,所有野都配合得好好我系叫外卖攞走嘅,有咩可能一个用纸包住嘅鱼柳包,可以做到鱼柳脆、面包松软膨涨、齐齐整整叠喺一齐?Mos burger 做到。一个鱼柳包,应该就系要好似咁样我另外仲叫咗两个小食,摩斯脆鸡同摩斯鸡块两样都系我好钟意食嘅小食可惜系摩斯鸡块今次冇影相,但唔影响佢嘅美味而摩斯脆鸡系一样好讲运气嘅食物,唔系次次炸得又完美又大块今次依块就差咁少少喇,有点炸过龙,但本身美味不改佢嘅小食一直都不错,味道比较自然,鸡块亦不会好似唔知食紧咩肉咁,能够食到鸡胸肉的质感汉堡的包装做得很好,不会整到面包扁晒,而且酱汁味道都好夹摩斯脆鸡炸得有点过龙,如果可以控制到火喉就更好👍整体而言好满意,fast food黎讲感觉亦算较清爽健康,冇咁油腻
Mos burger只只包都好食,我平时就叫开鱼柳包
Mos burger 做到。
鱼柳汉堡
一个鱼柳包,应该就系要好似咁样
我另外仲叫咗两个小食,摩斯脆鸡同摩斯鸡块
两样都系我好钟意食嘅小食
可惜系摩斯鸡块今次冇影相,但唔影响佢嘅美味
而摩斯脆鸡系一样好讲运气嘅食物,唔系次次炸得又完美又大块
摩斯脆鸡
今次依块就差咁少少喇,有点炸过龙,但本身美味不改
汉堡的包装做得很好,不会整到面包扁晒,而且酱汁味道都好夹
摩斯脆鸡炸得有点过龙,如果可以控制到火喉就更好👍