有时用apps 食野真系会抵好多, 话说系office look look 下就见到mr. steak lobster and wagyu beef set buy one get one free, 姐系$398 两个人食.放工就叫bf同我去熏鸭胸沙律配黑醋汁: 鸭胸表面会有焦糖味和薄脆的感觉, 系expect之外, bf 唔系好中意生食菜, 俾我点上大量黑醋食晒忌廉菌汤: 够热, 有大量mushroom 粒粒, 我接受到多再浓d, 不过都好好味!!!: 好大的龙虾, 味道酸中带甜, 用叉一打就了左龙虾肉出嚟, 冇我想像会食到好dirty, 好味!! 而和牛面淋上烧汁, 肉质林!! 中间带粉红色, 肉汁够!精选甜品:最后食既甜品系德国芝士饼, ok!! 几靓的dessert有睇开饮食男女apps的食家可以一试, 系出面少数 系优惠下依然保持到品质的餐厅, 不错
放工就叫bf同我去

• 烤龙虾配澳洲和牛烧