2009-04-03
听闻9.30pm后是优惠时段,松饼买二送二,曲奇买三送三,咪突登早d去啰,点知见早得济,咪上去行下先啰,crazy架,点知之后落到黎已经有成十个人排紧队,心知不妙,激死,不太好朱古力制品的我,都一心来试试那个双料朱古力,点知售罄了。蚀晒…惟有等下次!本来好想同佢地排好队影靓相架,可惜太多了,一时间何来地方呢,加上在途中已在吃了,而且其实我都好想逐件打埋名出黎,同大家详细分析下各种曲奇既味道,但无奈太多了,记不清,扫扫下是但喇,向来不爱吃果仁类的我,见眼花瞭乱,就傻左咁系咁话唔该呢件呢件同呢件,咁就一下买左共12块,约$60,原价$10.5@,家阵买三送三㖞,咁底梗买硬啦,哈哈!!!以我记忆尽写啦~~纯朱古力、南瓜白朱古力合桃、甜心朱古力、朱古力合桃、朱古力果仁、牛油拖肥、牛奶朱古力、牛奶朱古力力果仁、牛奶朱古力合桃、麦片提子朱古力、花生牛油、牛油曲奇..总括黎讲,呢度既曲奇饼较大块,因加了燕麦粉,所以口感较烟un,有咬口,朱古力味亦很香浓,可是我还是较爱传统曲奇松化的感觉,另外,不过唔知点解,食晒12块都唔会感觉好饱既,OMG~sorry!可能系我既问题(砂你应明豹的~~)tell m
以我记忆尽写啦~~
总括黎讲,呢度既曲奇饼较大块,因加了燕麦粉,所以口感较烟un,有咬口,朱古力味亦很香浓,可是我还是较爱传统曲奇松化的感觉,另外,不过唔知点解,食晒12块都唔会感觉好饱既,OMG~sorry!可能系我既问题(砂你应明豹的~~)tell me why~!help...请别看边偷笑,hah~真想和你一起分享!