#系爱呀哈利 #湾景国际 #午后自助餐最兴奋嘅亲子时间,当然是一起 #啤一啤 是的,系连小朋友都饮得嘅 #无酒精 #奶油啤酒 啊!是日系久违了的 #familyday ,我地就去咗 湾景国际酒店 The Harbourview 叹 「童」游畅聚午后自助餐! 呢度系湾景国际3,000尺嘅宴会场地,逢星期六都会变身亲子自助餐场地,食物方面,冰镇海鲜、沙律、cold cut、寿司、中西式热荤、热汤及甜品,当然是must!估唔到饮品都好丰富,除咗咖啡同茶等,仲有十分打卡able嘅冰凉特饮,一系列无酒精鸡尾酒,并且不定期更新款式,次次都唔同咖!有得扮Harry potter 又有得玩转儿童游乐坊外,仲有奶油啤、爆谷同埋 MÕVENPICK 雪糕 任食添啊♡ 最开心一定系小朋友们啦!~MustTry#奶油啤酒特别为小朋友「酿造」嘅奶油啤酒,味道清甜不腻,带点果味嘅清新,满满嘅泡泡饮到成嘴都系,好搅笑啊!#魔法袍 现场仲有小道具,俾小朋友拎住魔法杖影下相,扮下魔法师♡虽然林小细细粒,著起有点衣不称身,不过就系因为咁更似哈利啊!#儿童游乐坊 大人慢食原来不是梦,因为边边系游乐设施,有齐滑梯、摇摇马、
#系爱呀哈利 #湾景国际 #午后自助餐
有得扮Harry potter 又有得玩转儿童游乐坊外,
~MustTry
#儿童游乐坊 大人慢食原来不是梦,因为边边系游乐设施,有齐滑梯、摇摇马、车仔、帐幕、小画板、图书角等,林小可以自己玩,我地坐张台又睇到佢,十分好啊!
#爆谷专区 以前睇戏会食爆谷,依家就食自助餐食爆谷,边饮杯奶油啤,边食爆谷,真心爽!
#热荤推介
热盘有惊喜!因为有我地最喜欢嘅猪脚姜、酸椰菜烩猪肋骨,同埋香辣巴东鸡,我仲拎咗啲面包拌吃,so yummy!#朱古力喷泉
小朋友最爱朱古力喷泉一定要「玩」,最特别系有「马仔」可以蘸酱,好有特色啊!
冰凉特饮或无酒精奶油啤酒需另加$18,仲可以免费使用魔法师摄影服饰10分钟♡
#值得一赞
仲提供即弃手套于使用自助餐餐桌上的共用餐具前戴上,食得更放心啦!
2021-07-03
  • 奶油啤酒