2014-03-04 6453 浏览
星期日 得闲无野做.. 入左赤柱行下同埋为去左食BOATHOUSE – 蓝色屋仔个间 既mussels之前食Belgium 食过d mussel 念念不忘一直都好想食(因为我之前唔食青口的. 之后系Belgium 俾FRD 叫我试下就狂食个时4个人叫左3兜争食 谂番都开心!!!)讲番依间BOATHOUSE 先, 装修一流, 符合番BOATHOUSE 船的主题一黎就叫左个LARGE GE ASSORTED SEAFOOD BUCKET w/ white cream sauce(有MUSSEL PRAWNS 同CLAMS 3种SEAFOOD!!)ummmmmm~ 正 配埋佢个sauce 咁食真系正但如果本身就咁睇 既话其实d 海鲜唔算太新鲜虽然餐厅系系海边俾到你海的感觉. 但野食又系海鲜. 但真系唔够fresh law haha黎紧我要再物色d好食ge mussels…. 唔知系咪个SEAFOOD BUCKET 太饱同 “流”啦觉得依个BBQ RIBS 唔好食…..D 薯仔又硬崩崩 D RIBS 肉质都松软GE~ 但D 汁太多太甜食左一半就停左手LU~
星期日 得闲无野做.. 入左赤柱行下
个时4个人叫左3兜争食 谂番都开心!!!)
ummmmmm~ 正 配埋佢个sauce 咁食真系正
但如果本身就咁睇 既话其实d 海鲜唔算太新鲜
黎紧我要再物色d好食ge mussels….
ASSORTED SEAFOOD BUCKET
唔知系咪个SEAFOOD BUCKET 太饱同 “流”啦
觉得依个BBQ RIBS 唔好食…..
BBQ BABY BACK PORK RIBS W/ GUINNESS AND HICKORY SAUCE!
食左一半就停左手LU~

2014-02-08