2021-07-14
.相比呢区其他Cafe,轻食同饮品嘅选择比较多,加上舖头座位安排得唔会太逼,可以坐得舒舒服服👍🏻好多人都为左个Egg Drop黎,我就试左”香草蟹肉”,真系即叫即整,黎到仲系热辣辣,多士夹住新鲜炒蛋同超多蟹肉碎,的确几好味😋“抹茶迷你生吐司”嘅抹茶酱超级浓郁,好重回甘味,可惜面包唔够松软;试左几款饮品,大推杯”Matcha special”,望落同matcha latte冇乜分别,但其实系抹茶+豆腐+燕麦奶,豆香好浓,加上软滑嘅豆腐带黎嘅口感,特别又好饮🥰.🔻🍽 Kokoni Coffee📌 地址: 深水埗基隆街156号地舖.#tummysready #tummysreadytoeat #tummysreadyinhongkong #tummysreadyatshamshuipo #tummysreadyforjapanese #tummysreadyforsandwich #tummysreadyforcafe
🔻
🍽 Kokoni Coffee