2011-12-17 19 浏览
食呢间野系我男朋友睇过d食评而黎既.....因为我地两个都好钟意食呢类野....当晚叫左个牛肉汉堡,烧猪仔骨,同埋芝士薯条,总体觉得,用呢个价钱食到呢几样野,我地都觉得好Good,美中不足系食物唔够热,上枱都只系微暖,只系烧猪仔骨最够热,可能真系即叫即烧,环境我就觉得麻麻架啦,可能始终地方有限啦,不过服务态度好好,会再帮衬既....
当晚叫左个牛肉汉堡,烧猪仔骨,同埋芝士薯条,
首先讲下最快到既汉堡,牛肉味好重,好多汁,都几好食,不过我同男朋友都觉得个汉堡有d冻,唔够热!
芝士肉酱薯条,个肉酱几好味,薯条都唔会(淋)哂,可惜都系冻冻地既..
烧猪仔骨,呢个系我同男朋友都一致觉得最Good既,首先佢上枱已经知道够热,个汁做得好好,好入味!
2011-12-12
庆祝纪念