2018-08-06 703 浏览
惠顾当晚系食我既生日饭, 朋友预先就BOOK左, 适逢星期一, 7:15PM就去到, 所以人唔太多, 可能因为BOOK左, 所以我地2个人都留左张4人SOFA 位俾我地👏🏻一坐低见我地拎住张HSBC信用卡套餐优惠, 店员就好积极咁向我地介绍, 不过我自己唔太好汤同甜品, 所以无叫到个餐就决定单点啦, 平日一坐低店员盲会奉上黑糖包, 但今次竟然要问佢先俾 😵我地叫左一份10OZ西冷牛扒并薯条同羽衣甘蓝SALAD, 一碟大虾鸡肉意粉同MIX 芝士薯条伴碟既薯条热辣辣, 好新鲜, 沙律味道都岩岩好, 好爽脆👍🏻块牛扒我地叫左7成熟, 我谂实际都系差唔多, 中间有D红, 有少少韧, 但味道不错个意粉好足料!! 好多虾同鸡肉, 可能我本身唔系话好中意CREAMY既SAUCE, 食到尾觉得有少少腻, 但其实系好食既, 如果中意CREAMY既应该会觉得超好食~~个CHEESE薯条都系热辣辣, 唔会太咸埋单既时候用左VIP 九折, 个经理仲好积极拎埋我电话帮我SCAN埋储分, 哈哈OVERALL呢餐晚饭几满意! 会再光顾~!
个CHEESE薯条都系热辣辣, 唔会太咸
OVERALL呢餐晚饭几满意! 会再光顾~!
Cheese French Fries
大虾鸡肉意粉
西冷牛扒
题外话/补充资料: HSBC信用卡有优惠, 印象中做到今年年尾
2018-07-30
庆祝纪念