招聘中
月薪 (面议)
$17,500-$25,000
月薪 (面议)
2022-10-13 1684 浏览
☺️环境几好 服务好好 🤔食物就正常前菜:沙律 个南瓜汤 要加钱嘅龙虾汤个沙律呢 就会有专人去帮我哋去调 同埋都好有心思 为咗配合冻嘅沙律同更好嘅体验啦 所以枝叉系冻嘅😍👻个沙律呢个样就望落去好似好多嘅千岛酱🤣🤣开头见到个样都有啲却步🤦🏻‍♀️😂😂但系食落去呢 其实呢完全系唔浓味嘅南瓜汤同龙虾汤就系就好Standard嘅浓郁啲味道 同滑 都唔错嘅👍🏻主菜:龙虾蒜片意粉 两份牛扒咁个意粉龙虾同埋个蒜片系整得好香嘅😍个意粉味道唔系好出架😂但系因为个龙虾同埋个蒜片 夹埋一齐食嘅话 个味道系淡而香😍😍👍🏻👍🏻两份牛扒就一份三成熟 一份九成熟我觉得正正常常 咁我哋嗌咗系普通嘅香港薄切咁香港薄切同加州薄切嘅分别加州厚身d 份量多d🤔🤔牛扒肉质系比较淋嘅 软身到基本上就系用刀撕走啲牛扒 多过切牛扒🤣🤣但系成个味道上系都OK嘅甜品:如果你生日嘅话 就会送多一个蛋糕嘅🥰🥳咁其实坦白讲 个蛋糕生日蛋糕其实系好味过本身lunch set所包嘅𠮶两个甜品🤣🤣Tiramisu佢系一食落去系劲重酒精 系扣好多分嘅🤦🏻‍♀️个朱古力蛋糕做就唔好味呀🌚🌚生日蛋糕呢佢中间有两层呢系布甸咁 最顶就系果酱总体口感系几好 同埋味道
☺️环境几好 服务好好 🤔食物就正常

甜品
如果你生日嘅话 就会送多一个蛋糕嘅🥰🥳
个朱古力蛋糕做就唔好味呀🌚🌚
生日蛋糕呢佢中间有两层呢系布甸咁 最顶就系果酱
总体口感系几好 同埋味道唔会话非常甜 所以我系好推荐呢一个生日蛋糕嘅🤣🤣

总结🖤
我觉得lunch会抵啲 $400-500 per person
呢间餐厅嘅服务态度较为出色👻🥰
例如我生日佢哋会问主动问即影即有嘅相影得o唔ok啦 唔OK嘅话可以再影多张😝

跟住佢哋系会察觉到我哋赶时间 所以知道我哋唔会食我哋大家自备嘅蛋糕😝😝😝😝
佢哋仲会好细心问需唔需要拎出嚟同自备嘅蛋糕影张相🥰🥰👍🏻👍🏻👍🏻
2022-10-13
庆祝纪念