2013-06-09
近年最中意既食店,由于好近我学校,又好食,环境又靓,所以经常吸引我尼。今日我决定share比大家,等佢多d人帮衬。cwb 分店比平时d mtr 分店靘好多,有得坐,而且几阔落,同d fds 坐下都得 红白色墙,木造间隔,有d 店舖食物挂画,感觉好"home" 同融洽 blueberry yogurt (L) $23热情果芒果yogurt (L) $23 我第一次食佢ge 野系blueberry yogurt , 上面有d 谷类早餐的东西有干果,中间酸酸哋ge yogurt, 再加下面甜甜又有果肉ge酱,混埋一起吃正到呢!!!!! d yogurt 好firm ,同平时食到稀稀的冇得比,pret ge 正好多吞拿鱼薯仔沙律(s) $28烟三文鱼三文治 $19沙律用d豆豆配埋一齐好清新, 而著仔本身都芥末酱混合一起好好吃。个芥末酱其实唔太辣 super power bowl $23pret 唯一一个失败之作!食食下中间有水出 不过我见过一次,可能唔好卖,之后都唔见到佢啦小龙虾三文治 $22周打(显)汤 $33杂菜汤 $30依几样都几OK 嫁朱古力慕丝 $22D朱古力劲浓.又滑,TE
今日我决定share比大家,等佢多d人帮衬。
blueberry yogurt (L) $23
热情果芒果yogurt (L) $23
吞拿鱼薯仔沙律(s) $28
烟三文鱼三文治 $19 沙律用d豆豆配埋一齐好清新, 而著仔本身都芥末酱混合一起好好吃。个芥末酱其实唔太辣
super power bowl $23 pret 唯一一个失败之作!食食下中间有水出 不过我见过一次,可能唔好卖,之后都唔见到佢啦
小龙虾三文治 $22
周打(显)汤 $33
杂菜汤 $30 依几样都几OK 嫁
朱古力慕丝 $22 D朱古力劲浓.又滑,TEA GE 时候依最正佢上面再有一层浓GE酱,下面盲较甜的慕丝
再加一粒粒GE脆脆!!!无得顶
三文鱼薯蓉热烤卷 $38 又一必依食次选!大家自己试下啦!!!唔想打字啦XD
不过依家个热烤卷愈来愈细咁,不过算啦~
味道依然流&都系好足料,算你啦
三文鱼,egg,芝士,即烤三文治 $29
TIRAMISU 三文鱼,egg,芝士,即烤三文治 现在已然冇得出啦, 果时我都好中意食嫁,希望快D再推出LA
TIRAMISU 不过不失而已
brownie &14
冇相。甜度OK, 但好够实,配埋合桃 GOOD AR!!