2024-02-18
我同朋友都食左丰富早餐, 所以去到餐厅决定叫轻食。1. 黑松露薯条, 几好味但再脆d会更好。2. 等呀等, 等到4色waffle, 味道偏甜,尤其是炖蛋同棉花糖那2件, 甜到我将上面个层全部拨走, 斋食waffle, 但waffle 又太硬,最好味系芒果那件,有朱古力酱那件也是太甜, 吾岩我跟朋友口味, 下次转食普通waffle会好d。3. Oat Latte -正常发挥, 口味不苦涩但有啡味,合格。4.迷迭香柠檬梳打 - 呢杯几好饮, 几fresh, 朋友劲like.当朋友拎台时已经知悉90分钟进食时间, 差不多食完又真系到午餐时间,有人等位, 侍应有礼貌地跟我们说时间到。题外话:前1张台1家4口, 其中大人话要饮中药,问侍应拎1只大玻璃杯(饮涷饮杯)+1 杯暖水, 同侍应讲佢要饮中药用, 我同朋友觉得奇怪, 要饮中药不是在家饮,还要拎餐厅涷饮杯来搅药, 只杯咪成阵味, 我见识少未遇过咁得意事情,难得侍应有求必应😁.
我同朋友都食左丰富早餐, 所以去到餐厅决定叫轻食。
1. 黑松露薯条, 几好味但再脆d会更好。