2018-06-10
靓装修,好气纷,美味西班牙餐厅😘 靓装修,好钟意佢d精致水杯😎 食物美味,个西班牙海鲜饭好浓味👍🏻🙆♀️ 材料新鲜,个西班牙蛋饼系用日本蛋做 🎉 待应好体贴,keep check 我地对每碟菜反应❤️😍 个prawn tortilla 汁好浓超正😋 个烧乳猪仔皮脆好野味 食时唔觉油腻👍🏻 🍅 tomato burrata 个tomato 超甜👍🏻 作为伴菜嘅焗薯仔好好好食😎👍🏻🎼 餐厅另一边系lounge ,有dj 打碟,啱晒倾计饮野😝 bartender 们几靓仔🌈🌈🌈 小提示: 可以叫tap water 😎 tapas 都系细细碟(2人份)但好多时伴菜系焗薯仔、南瓜蓉,而且部分食物油份高 ,食时唔油腻仲好野味,但其实无耐就好饱肚,所以冇需见到细细就特登叫多d。上菜快,可以分2轮叫 🙆♀️ 是夜庆祝朋友仔生日,黎呢度食吓Spanish tapas 加吹吓水 😆餐厅气氛一流,好有情调,估唔到菜式都有水准🙆♀️ 食完再去patio area 饮野 ,好好feel 。再经餐厅离开时,咦,已经变咗一间club 👍🏻 响香港做生意真系要利用哂每一个空间同时段
😘 靓装修,好钟意佢d精致水杯
😎 食物美味,个西班牙海鲜饭好浓味👍🏻
😍 个prawn tortilla 汁好浓超正
😋 个烧乳猪仔皮脆好野味 食时唔觉油腻👍🏻
🍅 tomato burrata 个tomato 超甜
👍🏻 作为伴菜嘅焗薯仔好好好食😎👍🏻
🎼 餐厅另一边系lounge ,有dj 打碟,啱晒倾计饮野
😝 bartender 们几靓仔