2018-12-03 411 浏览
次次约食饭唔系日本嘢韩烧就系西餐,其实真系食到有啲闷。个friend提议不如试下地中海菜,又好似几特别咁,就约咗试试zooba呢间餐厅。一入到餐厅,就好似去咗埃及咁,啲装修好地道好有特色!第一次试下地中海菜,嗌咗个Kushari,话唔到你知佢正唔正宗,但系就真系几特别几好食!难得约得齐成班frd,咁梗系要饮番两杯啦!第一次嚟,唔知嗌咩,order signature cocktail实唔会中伏,连我呢啲唔好酒嘅都觉得好易入口!系我地order个时,餐厅同我地讲而家做紧promotion,扫一扫佢地个QR code再写底个review,就即刻送杯shot比我地,唔洗钱嘅嘢,何乐而不为?如果你地下次gathering想试下新嘢,不妨试下zooba啊!