2016-07-08 644 浏览
今晚同屋企人行街,喺尖沙咀行到咁上下个仔嗌肚饿,话要食意粉,见到呢间外墙吸引㖞,而且价钱合理仲包埋任饮茶啡同餐汤,就决定落去TRY TRY。我就叫左红酒烩牛肋排意粉,牛肋排炆得又入味又腍,意粉咬弹牙口有口感,个汁就偏甜,但仔仔就好钟意;而老婆叫左拿破仑芝士火腿意粉,芝士受热溶溶地,垂涎三尺,有汁得黎又唔会过多,GOOD。阿仔就叫左蛋汁烟肉磨菇意粉,故意叫炒得干身D,而个咸度又啱啱好~NICE而餐汤系甘荀忌廉汤,即使免费添饮,都唔系用罐头汤同唔淡口,味道唔错。听D员工讲开左几个月,午市多人D,晚市就比较清净,餐厅好新净而且又坐得舒服,自己喺附近返工,下次约埋同事黎食先。

红酒烩牛肋排意粉
蛋汁烟肉磨菇意粉
拿破仑芝士火腿意粉
题外话/补充资料: 员工服务周到又细心,冷气有D大,会主动问下客人需要校高D
2016-07-07
红酒烩牛肋排意粉