2010-06-01 10 浏览
因为就朋友放工放学选择左比较少人的湾仔舖, 最初担心人流咁少D包同沙律会唔会唔FRESH但最后好放心~沙律好新鲜, 包都好热好香几个女仔吃得唔多, 本来打算边吃边等朋友, 结果只系叫左个小食拼盘加黑醋汁南瓜饭,同埋系咁饮酒, 结果食食下都饱晒.....个南瓜饭热的话好好吃, 挂住等朋友就涷鬼左, 但都好味, 好重芝士好香好正!!! 正常SIZE都几多下..小食拼盘依然好味, 炸鱿鱼好干身好正, 软脚蟹都十分香口啤酒好抵饮, 招牌啤酒可以分到6-7杯左右~4个人叫左2SET都够晒!! 好抵!!因为只系叫左一个饭加并盘就咁埋单有少少唔好意思...叫多个甜品3合一, 有个拿破伦朱古力CAKE好正!!!! 强烈推荐!!!每人埋单二百蚊唔洗....坐到闩门, WAITERS又好人唔会赶客仲不停帮我地REFILL 沙律~人又唔多无等位压力!!!挂住倾计忘记影相~HAHAHA
但最后好放心~沙律好新鲜, 包都好热好香

小食拼盘依然好味, 炸鱿鱼好干身好正, 软脚蟹都十分香口

因为只系叫左一个饭加并盘就咁埋单有少少唔好意思...

挂住倾计忘记影相~HAHAHA
2010-05-28