2024-08-13 414 浏览
寻晚就去咗食呢间日式火锅放题 位置劲方便我,因为系megabox 姐而价钱都唔贵,最贵既set 都系$398 不过!已经系日本黑毛和牛!! 🤩🤩一人一锅,可以自己拣钟意既锅底,而加汤,出面可以自己fill 我呢就要左个寿喜烧汤底,甜度适中,唔会太甜!配上靓靓既牛肉 🤤🤤 就啱啱好啦而拣好餐同汤底,佢哋会每样肉类都上 比你食住先,而且亦会介绍返边种打边种,方便你之后encore 而叫得呢个餐,黑毛和牛当然系重点啦!你望到佢油花好靓!更重要嘅系 佢次次黎既水准都好稳定!🤩🤩🤩 我哋都食咗好多份 至于其他肉类,我就推介牛板腱,相对无咁肥,肉味会比较突出 ,平衡下口腔既油腻感 另外,仲可以叫啲寿司黎食,虽然款式唔多,但系好食架! 另外,呢度既饮品都好出色!竟然有自家制既花旗参蜜,鸭舌香柠檬茶等等! 😎😎呢个真系值得一赞!至于甜品方面,有西瓜啦、蛋糕仔、雪糕、仲有可以自制刨冰corner !!
寻晚就去咗食呢间日式火锅放题
位置劲方便我,因为系megabox 姐
而价钱都唔贵,最贵既set 都系$398
不过!已经系日本黑毛和牛!! 🤩🤩

而叫得呢个餐,黑毛和牛当然系重点啦!
另外,仲可以叫啲寿司黎食,虽然款式唔多,但系好食架!