2009-02-13 84 浏览
过年时专登搭车入了西贡,吾想食海鲜, 行下行下比我哋路过一间pizza & pasta restaurant. 就决定走入去试试喇。 店内环境都几ok, 可以坐出面. 台上还铺了张好大既白纸可以画野上去。晚餐时间都几多人, 不过都吾驶等位。我哋order了 :Entrée: $125 (好大碟, 入面有辣鸡翼, popcorn chicken, Chicken Strips 和 wedges, 全部都系新鲜炸起, 炸得几好食…不过都几辣)Main: : 叫左个full rack, 真系好大碟, d肉好嫩, 个酱汁亦都吾错肉同骨可以好轻易地分开, 唯一想讲既就系个卖相差左少少, 可能吾好整咁湿会更加好。: 火腿芝士汁意粉 $99 (又系好大碟, 几好食, 有几多料, 只可惜太creamy, 个汁浓左d, 如果净食佢既话就可能会ok) 下次再去既话会试试佢地既pizza

晚餐时间都几多人, 不过都吾驶等位。

我哋order了 :

Entrée:
[Chicken Starter Platter] $125 (好大碟, 入面有辣鸡翼, popcorn chicken, Chicken Strips 和 wedges, 全部都系新鲜炸起, 炸得几好食…不过都几辣)

Main:
[Dinosaur Ribs]: 叫左个full rack, 真系好大碟, d肉好嫩, 个酱汁亦都吾错

[Spaghetti Carbonara]: 火腿芝士汁意粉 $99 (又系好大碟, 几好食, 有几多料, 只可惜太creamy, 个汁浓左d, 如果净食佢既话就可能会ok)

下次再去既话会试试佢地既pizza
Chicken Starter Platter