2014-01-08
因为男朋友想试呢间野好耐,所以特登去食。开始去到系full booking, 问我地留唔留电话等位,前面仲有4张等紧。 其实我一心谂住食唔到,因为啲人似会食好耐。我地走左去附近行左半个钟,男朋友坚系想试,特登再打电话去问有冇枱。估唔到,真系有枱,话个客埋紧单,会留返俾我地。啲服务态度几好:)咁去到俾左张4人枱我土心火,系车头型状嘅凳,我好钟意呀,同坐得好舒服=]一入到去,其实都ok嘈,其实啲位唔系好迫,但唔知点解咁嘈,可能有background music嘅关系,啲人讲野都几大声。不过我都冇所谓。间餐厅都好有特色,周围都系车。爱车之人一定钟意。我地叫左焗薯(因为本人很爱薯仔),叫mozerrala cheese baked potato... 面系焗肉酱意粉啲肉酱,好味道。即叫即整整,好热,加埋芝士酱,好好味。另外有鸡翼,被啲菜琴晒,好似一个草堆咁,哈哈。呢个好好味呀!鸡翼烧到红红地色,外皮好脆,甜甜地咁。推介!!叫左个panini,似系三文治,我见佢楼下个advertsing,话有3层,张相仲好靓好吸引。但实物唔似张图咁嘅,个包好硬,好似有啲mushroom,味道淡淡地,本人觉得一般
因为男朋友想试呢间野好耐,所以特登去食。
其实我一心谂住食唔到,因为啲人似会食好耐。
间餐厅都好有特色,周围都系车。爱车之人一定钟意。
叫左个panini,似系三文治,我见佢楼下个advertsing,话有3层,张相仲好靓好吸引。但实物唔似张图咁嘅,个包好硬,好似有啲mushroom,味道淡淡地,本人觉得一般啦!
最后系meat ball米意粉,第一次食米意粉,不过我觉得一般,冇饭咁sticky同烟un,但又冇意粉咁有咬口。我食左两啖就冇食噜。不过我男朋友话几好食,各人口味唔同啦。
最后用东亚信用卡,送埋个咖啡沙冰,好好味呀!
啲咖味好浓,冰好碎。饭后饮非常啱。完美的句号=]