2016-09-13 4691 浏览
呢个萄葡牙半自助brucnh,3百多蚊一位,有多达30多款野食选择,只系款式太多,胃纳太少,所以就系每样都试少少就最perfect la,环境同食物都充满萄式风味, 我最buy系葡国乳猪,皮脆肉嫩,烧得好香,但一啲都吾油㖞,白酒蒜蓉炒蚬,蚬经过白酒煮过之后,味道更加香浓,而且又无沙店员会亲自落汤即席为我们者萄式肠,都几吸睛,味道就少少似中式腊肠每位有包2只生蚝,海水味浓得黎之余,蚝上面既topping可以提升味道层次冷盘我最钟意系ham with melon, 肉味浓,配埋juicy既melon, 令人回味萄式猪耳几特别,既有jelly状又有耳仔肉,咬口够晒爽脆,甜品都系我至爱,砵酒梨肉好软稔,口感甜一点,作为饭后甜品一流

白酒蒜蓉炒蚬,蚬经过白酒煮过之后,味道更加香浓,而且又无沙
萄式猪耳几特别,既有jelly状又有耳仔肉,咬口够晒爽脆,