2016-10-25
1952 浏览
认识Joanna的朋友都是应该知道我样子和事实不符,我,不烂玩,平时很宅,喜欢看一些不是潮流,其他人会瞓着的电影,听的不是香港流行曲,看的不是流行书籍。喜欢看艺术,画画,陪家中的两位少爷。。。内层的我和平时的言行举止完全不一样。所以,要我介绍一间酒吧其实很难。我不知道如何定义一间酒吧是好的!到底系嘈比较好?有现场音乐比较好?还是多靓仔?多靓女的好?记得之前我有个朋友笑说,只要带住只名表,着套老西,去到中环clubbing ,仲要再整张似是而非嘅公司卡片,上面写住乜乜Director , 再揸架2000 前出厂的老Benz 。。。就会有几个着住楼Dxx 裙嘅女仔围住佢琴琴转!听到呢一度我觉得最惊奇同有疑问嘅地方系 1, 星期六仲着老西?我会谂到做地产。2, 借问声你咖老爷车泊响边呢?3, 兰桂坊唔容易泊到车㖞。。。4, 等等先你张卡片有冇公司地址咖?大概我系一个接受现实嘅人,我唔会觉得系LKF 的一间club 内的一个只系够20个人企嘅dancing Area ,会有一个富二代会行埋泥同我讲: 哈佬,Nice to meet you ..... 这些梦,这些机会。都系留返比其他人啦!Cl
听到呢一度我觉得最惊奇同有疑问嘅地方系
1, 星期六仲着老西?我会谂到做地产。
2, 借问声你咖老爷车泊响边呢?
3, 兰桂坊唔容易泊到车㖞。。。
4, 等等先你张卡片有冇公司地址咖?
Clubbing ? 食得咖?系咪有cup cake 食咖?酒吧?系咪一定要有女沟先叫好酒吧?呢日破天荒泥到呢一间I know John . 一个字。清!
上到来多数都系外国人,多数都系三五知己,多数都系为买一堆,多数都系河水不犯井水!
不能坐在这里和朋友享受一刻嘅快乐时光系我嘅错,肯定嘅系,我认识了你,John . Next to meet u . 我唔需要惊识了坏男孩,因为这个舒适,独立的地方就是你。