2016-07-01 159 浏览
Apm一田隔离开左间熊啤啤,有童真的太太话想去试下,岩晒,食完饭买𩠌返去煮饭仔。等位等左半个钟,枱唔多,但个个都黎潮圣,入到去周围都系小熊产品,都几得意!充满童真的太太超级开心。我叫左个咖哩饭同咖啡,都几贵。海鲜咖哩饭卖相好靓,有只笑面熊啤啤系中间,海鲜就系四边,其实唔系好忍心食,因为小熊都几可爱咖哩都系一般数字屋都买到的,味道一般,甜多过辛,但汁好多,送饭一流!鱿鱼好多,但有啲韧!另外仲有啲虾肉,西兰花,配料一般啦!朱古力咖啡有小熊样的!一饮好似吸左小熊个头咁奶泡打得几厚,朱古力味重过咖啡味,似饮紧朱古力咁,咖啡味唔够。单睇朱古力,几香浓几滑!有只咁可爱的小熊都值回票价啦!一边食一边见到啲小朋友系度开心玩,呢度同我太太一样,都充满童真

海鲜咖哩饭
鱿鱼好多,但有啲韧!另外仲有啲虾肉,西兰花,配料一般啦!
朱古力咖啡
有小熊样的!一饮好似吸左小熊个头咁