2023-09-27 623 浏览
一直都有去开Oolaa 既中环同金钟店,  将军澳店真系第一次黎潮圣! 见到呢间d comments唔太好, 都有小小担心请朋友黎呢到食饭唔知会唔会有d 咩不愉快经验, 但结论系: 担心系多余既 餐厅一如其他分店, 以外国客人为主, 呢到就系一个放工轻松下既好地方Staffs 都好friendly,  特别系企门口果个男仔, 相当醒目食物一如以往保持水准, 叫左个sweet potato fries, Margarita Pizza, Korean Chicken wingsSweet potato fries 比我地想像既份量要多 , 黎到既时间仲系热辣辣! 掂呀! Margarita Pizza 都冇咩可以挑剔唯独系Korean chicken wings 酱汁实在比较咸同辣 !! 朋友食左一只就顶唔顺! 个人都觉得咸得济, 最后只系食左两只都顶唔顺收手了 总括黎讲, 呢到都实在系个chill chill 既好地方, 虽然望唔到海, 但享受一下轻松热闹既气氛都相当不错!

Sweet  potato  fries

Margarita Pizza 都冇咩可以挑剔