2018-10-23 661 浏览
我同朋友都好喜欢食面包类既餐,尤其系朋友大爱bagel,专登上网揾左有得食bagel既餐厅,今次找到了观塘工业区既B. Two. 系一间充满人情味,感觉像家一样既小店。我地早一日就上网book定位,1点半去到得两台客,食食下已经全场满座!朋友叫左这个(好似$50以下),比较了我两的bagel,味道吃不出有何分别😂😂鸡排好大块,煎得几香,大大片生日也挺爽口,只试了一点,不作太多评论因为觉得三文鱼安全(味道),又想试粉红色bagel,好靓咁样,所以叫了bagel queen。($52左右)味道中上,比想像中失望。可能因为三文鱼颇咸又好多😂,一口咬下去已经食唔到芝士生菜既味,更加食唔到面包香了。所以中途我将三文鱼挑了出黎分开食先食到bagel既口感同味道。好食喔!下次净叫bagel都得(好似$25跟餐)加左差唔多$20,叫了熔盐咖啡,比想像中好饮。没有好咸又没有好甜。想饮咖啡佢得鑵装咖啡同呢个,平时饮开既latte, cappuccino 是没有的,对饮品唔好有期望呢间小店仲有意粉,汉堡,同mix and match 好多bagel,价钱唔贵,可值一试
牛油果酱鸡排

三文鱼蔬菜