2023-02-11 59 浏览
上网睇呢间NINETYs一向出名🌳🌳知道K11 art all 新开左于是就入嚟试吓😍🥰~ 餐厅🍴装修行森系简约风🌳🪵 入到嚟已经觉得好Relax !! Menu 上有几款都系K11 exclusive既side dish😋今次都有叫嚟试下!首先系Main 方面我地叫左一份Boston Lobster Barley Risotto $238🦞 大大只波士顿龙虾,而且有好多龙虾膏,食落去尤其鲜甜,而虾肉亦都爽口弹牙!一开始以为真系烩饭,但原来唔系饭黎,系薏米!上面落左少少芝士,食落去好夹好好味~口感非常丰富~另一款main 就简左肉食!Braised Australian Wagyu Beef Cheek $238: 🐄牛面颊食落去真系好嫩好淋,而且好重牛肉味,个底系用左黑松露薯蓉去整,食落去好重黑松露味,薯蓉亦都好creamy~Side dish 就叫左Drunken chicken drumstick $68: 酒味非常浓郁,未必每个人都适合,而鸡肉亦都好嫩滑~呢个系必点小食!呢款Sweet for with feta cheese都系K11 独有既 $68: 粟米烧得岩岩好,食落去

呢款Sweet for with feta cheese都系K11 独有既 $68: 粟米烧得岩岩好,食落去带少少甜味~当蔬菜一流!

最后当然唔少得甜品🧇🍎系cinnamon Apple Pie $88: 外皮香脆可口,食落去甜甜嘅苹果粒,亦都唔会好漏,为呢餐饭画上完美句号!😋