介绍一间近排食晏嘅新贵 位于佐敦地铁站口一分钟步行距离嘅酱缸 店舖由韩国人经营(大部分识听中文) 食品质素真系好高 全部即叫即整 完全系韩国风味 而且90%食物只系HK$50 仲有埋3小碟(泡菜 海带 薯条)同埋热茶 性价比真系超级高呀.最推介系豆腐海鲜锅(HK$50) 上到黎仲系热滚滚嘅一小煲(见片) 入面有虾 带子 蚬仔 鱿鱼 滑嫩豆腐 翠玉瓜 洋葱 满满嘅一锅 我会将成个饭倒落去 米饭吸满微辣嘅汤 食完成个人暖笠笠 好幸福呀❤️.铁板烧鸡肉(HK$50) 都好惹味 鸡腿肉配上椰菜同埋洋葱 我会拌埋枱面嘅韩式辣酱一齐食😋.BIBIMBA (HK$50) 唔会输嘅必食之选 所有𩠌(好多)拌埋辣酱 少少饭焦一齐食 每一啖都系𩠌仲多过饭 正呀!!