2024-11-12 0 浏览
今日收工即兴约左朋友食饭,约左系中间点-旺角到食,自从转左新工都好似好耐无约朋友食饭,之前食过The old book store,今次一于试埋佢姊妹店,No Money So Lonely,个餐厅名好岩我haha.我哋叫左个两人餐,有餐汤、前菜、意粉、主菜、甜品同饮品。.是日餐沙-🎃南瓜忌廉汤南瓜味浓郁,好creamy .前菜-🍤炸虾饼炸到脆口,边食边倾计就岩哂~.意粉-🦀辣椒螃蟹酱蟹肉意大利粉面头铺上大量蟹肉好仲有蟹子增加口感!!意粉好惹味,但就有少少辣,但系又会忍唔住想继续食😏.主菜-🍖猪肋骨猪肋骨好腍,轻轻一切就骨肉分离,配埋微辣酱汁好开胃,仲有薯条伴碟.甜品🍫-棉花糖朱古力窝夫+$48窝夫脆口好好食,中间仲有麻薯🤤朱古力cream甜点适中,加埋棉花糖同雪糕,好邪恶!.饮品-🍑水蜜桃茶-🍌香蕉朱古力奶昔+$48奶昔唔会过甜,先饮到香蕉味再饮到朱古力味,整体都几夹.

我哋叫左个两人餐,有餐汤、前菜、意粉、主菜、甜品同饮品。

是日餐沙-🎃南瓜忌廉汤
南瓜味浓郁,好creamy

前菜-🍤炸虾饼
炸到脆口,边食边倾计就岩哂~

意粉-🦀辣椒螃蟹酱蟹肉意大利粉

主菜-🍖猪肋骨

甜品🍫-棉花糖朱古力窝夫+$48

饮品
-🍑水蜜桃茶
-🍌香蕉朱古力奶昔+$48
奶昔唔会过甜,先饮到香蕉味再饮到朱古力味,整体都几夹