2017-05-01 533 浏览
食个lunch食到一肚火, 等得耐之于、又泄嘢、 仲要服务超差。 我地系嚟间餐厅叫佐4样嘢,包括..冬荫公豆腐海鲜汤、 烤鸡青咖哩配油酥饼、 软壳蟹纸米卷。 首先第一样嘢就先嚟油酥饼, 但个咖哩就等佐1个钟先嚟到, 酥饼由松起都变扁晒啰😖。 之后个冬荫公汤嚟佐, 但就无海鲜系里面, 问侍应....佢话未有海鲜咩!! 过佐一阵佢就系厨房拎佐一碗汋佐嘅海鲜俾我地倒落汤度, 好明显佢泄佐, 唔问佢都唔会话我地知啰😡😡。 最后食晒所有嘢, 个纸米卷都未到, 之前已经追单过几次,但等佐半个钟左右都未到, 最后都火滚地取消佐佢, 佢完全无谂过帮我地跟进, 仲叫我地取消啦! 有无咁差服务先, 我相信我唔会再嚟食啰。